Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

name it

Otroška oblačila NAME IT - Kakovostna oblačila za modno osveščene otroke in njihove starše. Spletna trgovina z otroškimi oblačili.

name it
je otroška blagovna znamka danskega proizvajalca Bestseller, ki je v Sloveniji in po svetu znan po blagovnih znamkah Jack&Jones, Vero Moda, ONLY, Jack&Jones Junior, Kids ONLY, Vila, Object, mama licious, Selected,..., ki jih prodaja na 46 svetovnih trgih v Evropi, Bližnjem vzhodu, Aziji in Kanadi.

name it, ki obstaja že od leta 1986 je sinonim za trendovska in živahna oblačila za modno osveščene otroke in njihove starše, ki zahtevajo zabavne, moderne in igrive dizajne, trpežne materiale in predvsem udobne kroje. Vse to zagotavljajo oblačila znamke name it.

Oblačila name it so na voljo v treh starostnih skupinah:

NEWBORN 0 – 9 mesecev MINI 1 – 4 leta KIDS 5 – 14 let

NEDOLŽNOST • NEGA • VARNOST

name it newborn so mehka in udobna oblačila za novorojenčke in dojenčke, s poudarkom na sodobnih trendih. Ta linija oblačil ponuja vse, kar novorojenčki in dojenčki potrebujejo za igro, spanje ali sprehod v vozičku. Z name it boste stilsko razvajali vašega dojenčka.

Nakupuj

ZABAVA • FANTAZIJA • RAZISKOVANJE

name it mini so igriva oblačila s funky motivi za kobacače in malčke, ki se podajajo na pot samostojnega raziskovanja sveta. name it mini - udobna, funkcionalna in trpežna oblačila za vsako priložnost.

Nakupuj

SVOBODA • ENERGIJA • STIL

name it kids so oblačila za otroke z brezmejno energijo in močnim občutkom za stil – za otroke, ki potrebujejo svobodo gibanja in imajo istočasno lastno mnenje o tem, kaj obleči. name it kids ustreza njihovim strogim zahtevam po udobju in modnih detajlih.

Nakupuj

Teksti so last podjetja Bestseller A/S.