Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

O dostavi

Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 12h bodo realizirana še isti dan. Naročila prejeta po 12h bodo realizirana naslednji delovni dan. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi delovni dan. V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga iz strani proizvajalca. V primeru, da izdelka ni več moč naročiti, vas bomo o tem obvestili in izdelek brisali iz vašega naročila.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na navedenem naslovu, vam bo dostavljalec pustil obvestilo, paket pa lahko najkasneje v 15 dneh prevzamete na najbližji pošti.

Stroški dostave

Dostava je za vsa naročila nad 30,00 € brezplačna, stroški dostave pri naročilih manjših od 30,00 € pa znašajo 3,00 € in so enotni za celo Slovenijo. Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Pošta Slovenije vam pri plačilu pošiljke po povzetju zaračuna provizijo za odkupnino v višini 1% vrednosti odkupnine oz. najmanj 1,05€. Ta strošek ni zajet v izračunano poštnino.

Osebni prevzem

Izdelke, naročene v spletni trgovini, lahko prevzamete tudi osebno v eni izmed naših trgovinic. Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte.