Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

O dostavi

Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 12h bodo obdelana in odposlana v 2 delovnih dneh (zaradi koronavirusa se lahko ta čas podaljša za dodatna 2 dni).  V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga iz strani proizvajalca. V primeru, da izdelka ni več moč naročiti, vas bomo o tem obvestili in izdelek brisali iz vašega naročila.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Pošta Slovenije je 10.12.2020 na tiskovni konferenci obvestila javnost, da s tem dnem znaša rok dostave paketov do 31 kg do 6 delovnih dni od oddaje paketa z naše strani.

Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na navedenem naslovu, vam bo dostavljalec pustil obvestilo, paket pa lahko najkasneje v 15 dneh prevzamete na najbližji pošti.

Stroški dostave

Dostava je za vsa naročila nad 30,00 € brezplačna, stroški dostave pri naročilih manjših od 30,00 € pa znašajo 3,00 € in so enotni za celo Slovenijo. Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Osebni prevzem

Izdelke, naročene v spletni trgovini, lahko prevzamete tudi osebno v eni izmed naših trgovinic. Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte.